WIJNPROEVERIJ

Zondagmiddag 11 november a.s. organiseren we van 14.00 tot circa 17.00 weer een overzichtsproeverij van onze wijnen op Strijp-S, bij Seats2Meet, Torenallee 24, 1e etage 5617 BD Eindhoven.
Entree €. 5,00 P.P.
We hebben dan een doorlopende proeverij van vele verrassende kwaliteitswijnen uit vele landen. Wijnen die anders dan anders zijn.
We hebben ook nu weer diverse wijnhuizen: Antiyal uit Chili, en Antonio Garcia van Garcia de Verdevique uit Andalusië, die prachtige wijnen van o.a. de garnacha- en tempranillodruif maakt.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u ons via een e-mail informeert met hoeveel personen u aanwezig zult zijn op info@ludomertens.nl of tel. 06-33309069.

 

1 gedachte over “WIJNPROEVERIJ

  • Wijn is als kunst. Hoe meer je erover weet, hoe meer je ervan geniet. Dat is precies de reden dat Ludo Mertens in de Vershal zijn biologische en Fairtrade wijnen aan de man brengt. Zodat ik mensen het verhaal kan vertellen achter de wijn die ze aan mijn bar proeven. Misschien wel met een lekker kaasplankje of bordje pancetta van mijn buren erbij. Dat klinkt inderdaad verleidelijk. Een bijzondere wijn voor thuis, als geschenk of om even heerlijk bij te genieten terwijl je de gezellige levendigheid in de Vershal ondergaat, vind je bij Wijnkoperij Ludo Mertens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LET OP! Op dit moment kan er niet via de webshop besteld worden. Voor bestellingen, bel 0633309069 Sluiten